Välkommen till vår Campingplats!


VI hoppas att du skall få det trevligt och skönt här. Följande ordningsregler är tillkomna för din och de andra camparnas trevnad. Ordningsreglerna är framtagna i samarbeta med de nordiska campingorganisationerna.1. Anmäl dig i receptionen genast vid ankomst. Lämna samtidigt över ditt campingkort. Grupper anmäls av gruppledaren. Meddela direkt vid anmälan om du har med dig extra tält, båt etc.


2. Tillfälliga besökande ombedes parkera sitt fordon på parkeringsplatsen utanför området. Ibland tas en avgift ut av tillfälliga besökare.


3. Avgifter: se separat prislista


4. Campingvärden och övrigpersonal är ansvarig för lugn och ordning, och hjälper till om det uppstår problem.


5. All tältutrustning av normal typ och storlek får användas. Däremot är det inte tillåtet att sätta upp sk tälthus av permanent karaktär. Husvagnar ska vara inregistrerade till användning till motordrivet fordon.


6. Egna fasta anordningar vid tält eller husvagn, såsom staket och skyddsvallar är inte tilåtna. Fråga om du är tveksam om vad du har rätt att göra. Tillse att gasol och elutrustning är provad och godkänd enligt bestämmelser.


7. Stör inte lugnet på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.


8. En generell regel på campingplatser är att visa hänsyn. Störande uppträdande är inte tillåtet. Mellan klockan 22:00 och 07:00 ska det vara tyst på campingplatsen.


9. Hjälp barnen att hitta platser som är lämpliga för lek och bollspel. På de flesta platser finns speciella lekplatser och bollplaner iordningställda. Att kasta eller sparka boll bland tälten och husvagnarna kan inte accepteras. Vi på Fläsians camping hänvisar allt bollspel till Stranden.

10. Hundägare ombedes visa störst möjliga hänsyn mot övriga gäster. Håll hunden i kort koppel och rasta den på anvisad plats eller utanför området. Använd hundtoaletter ( sopcontainer )


11. Försäljning vid och inom campingplatsen får bara förekomma med föreståndarens tillstånd.


12. Hjälp oss att hålla campingplatsen ren och skärpfri. Använd sopbehållarna som finns inom området.


13. Lämna de gemensamma utrymmena ( toaletter, tvätt och duschrum, kök och disk) i samma skick som du själv önskar finna de.


14. Avresa. Om inte annat avtalats med receptionen så ska campingtomten vara utrymd, städad och återställd till sitt ursprungliga skick före kl 15.00 på avresedagen. Detta med hänsyn till nya gäster. Vi är tacksamma för besked om avresedagen i god tid, särskilt under högsäsongen.

15. Campingvärden eller personalen ansvarar inte för skador på eller förlust av campinggästernas ägodelar. Den som skadar byggnader, material eller andra campares ägodelar kan göras ersättningsskyldig enligt gällande regler.


16. De flesta campinggäster uppträder hänsynsfullt. Personalen kan i undantagsfall tvingas vidta åtgärder mot gäster som inte respekterar ovanstående enkla och självklara ordningsregler. Campare som uppträder störande inom området kan avvisas.


17. Var aktsam om naturen - den behöver ditt skydd.

Är det någonting ni funderar på angående gällande regler eller dylikt så kontakta receptionen.

Bastu... Bollspel... Boule... Café... Cykeluthyrning... Frilufts- / Havsbad... Fritidsfiske... Hundar välkomna... Internetcafé... Kiosk... Kreditkort accepteras... Latrintömning... Ledarledda barnaktiviteter... Lekplats... Längdskidåkning... Mikro... Motionsslinga... Quickstop... Rörelsehindrade... Samlingsrum... Servicebutik... Skogsmark... Skötrum... Speciella arrangemang... Torktumlare... Trådlöst internet... Tvättmaskin... Ugn... Ängsmark...

FLÄSIANS CAMPING
Norrstigen 15
854 68 Sundsvall
Karta »
TELEFON
060 - 55 44 75
FAX
060 - 56 96 01
E-POST
info@flasianscamping.se »